Ekonomer och assistenter

9 december 2019
Alternate Text

Revisorsgruppen i Värnamo AB - Nya medarbetare med kunskaper i EKONOMI

Revisorsgruppen i Värnamo är ett lokalt revisions- och konsultföretag med ett trettiotal anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo.

Sista ansökningsdag: 2020-01-12 
Plats: Värnamo

Vill du vara med i en framtidssatsning?                                                                                                                                                          

Brinner du för ekonomi?

Söker du en stimulerande och utvecklande arbetsplats?

Älskar du kundrelationer?

- Då har vi jobbet för dig!

Revisorsgruppen växer och söker nya medarbetare. Just nu vill vi förstärka vårt team med fler redovisningsekonomer och revisorsassistenter. 

Som medarbetare på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett starkt team med hög kompetens och stort kundfokus. Rollerna innebär både kundkontakter, samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Revisorsgruppen är mån om allas möjlighet till utveckling. Har du ambitioner att utvecklas i din roll och på sikt avancera till  t ex revisor, då är Revisorsgruppen platsen för dig. Men, företaget uppskattar precis lika mycket dig som brinner för för det arbete du gör och vill utföra.

Som revisorsassistent får du vara delaktig och bidra i alla aspekterna av arbetet som revisorsassistent. Du kommer att arbeta med varierande ekonomi- och utredningsarbeten i redovisnings-, boksluts-, revision- och skattefrågor.

Som redovisningskonsult ingår du i ett starkt team med stort kundfokus. Rollen innebär att du arbetar med löpande bokföring, löneadministration, skattedeklarationer, rapporter m.m. för kunds räkning. Du är även rådgivande i redovisningsfrågor från våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi eller yrkeserfarenhet. Förutom din kompetens och yrkeserfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Som person är du ambitiös och utåtriktad med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla och om du har viljan att utvecklas i din roll stöttar vi dig helhjärtat.

Revisorsgruppen erbjuder Dig intern- och extern utbildning.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se Löpande urval.