RECEPTIONIST med ekonomikunskaper

21 februari 2020
Alternate Text

Revisorsgruppen i Värnamo AB - RECEPTIONIST med ekonomikunskaper

Revisorsgruppen i Värnamo är ett lokalt revisions- och konsultföretag med ett trettiotal anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo.

Sista ansökningsdag 2020-03-15 Plats: Värnamo

Söker du jobbet som kombinerar servicekänsla och ekonomi?

Revisorsgruppen i Värnamo söker en receptionist till sitt kontor i Värnamo. Förutom att du är en "fena" på service och kundrelationer ser vi gärna att du har baskunskaper inom löpande redovisning för att kunna bidra i ekonomiuppgifter.

Rollen innebär att du tar emot våra kunder som besöker oss för möten med våra konsulter och revisorer eller ringer oss. Du blir avgörande för det första intrycket av Revisorsgruppen i Värnamo. I ditt dagliga arbete ingår en rad administrativa uppgifter, du blir även delegerad ekonomiuppgifter. Du är en resurs för kontoret när det gäller att arrangera möten, samordna utskick eller arrangemang.

Som medarbetare på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett team med hög kompetens och stort kundfokus. Rollen innebär både kundkontakter, samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Revisorsgruppen är mån om allas möjlighet till utveckling. Har du ambitioner att utvecklas i din roll, då är Revisorsgruppen platsen för dig. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en serviceinriktad roll med kunskaper i ekonomi, antingen från studier eller genom praktisk erfarenhet. Som person är du ambitiös och utåtriktad med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla och om du har viljan att utvecklas i din roll stöttar vi dig helhjärtat.

Revisorsgruppen erbjuder Dig intern- och extern utbildning.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se  Löpande urval.