Revisor

Ledig tjänst som

Revisor

Vi är byrån som väljer att vara nära våra kunder!

Företagets tillväxt innebär att vi förstärker organisationen med en Revisor till kontoret i Värnamo.

Vill du vara med i en framtidssatsning?

Trivs du i en konsultativ roll?

Söker du en stimulerande och utvecklande arbetsplats?

Älskar du kundrelationer?

- Då har vi jobbet för dig!

Som Revisor på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett starkt team med hög kompetens och stort kundfokus.

Som revisor och rådgivare hos Revisorsgruppen i Värnamo kommer du att arbeta i en bred konsultroll där din förmåga att bygga relationer och driva affär blir avgörande. I revisorsrollen arbetar du, både i team och självständigt, driver byråns affär framåt med många kontaktytor.

Som revisor arbetar du som konsult och rådgivare med kunder inom ett brett spektrum av branscher och behöver därför, utöver ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande.

Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Vi erbjuder en tjänst med omväxling och utveckling, som revisor hos Revisorsgruppen i Värnamo får du vara delaktig och bidra i alla aspekterna av arbetet. 

Sista ansökningsdag: 2019-06-13

Vem är du?

Du är redo för nya utmaningar och vill fortsätta din karriär inom ett växande affärsområde! Du är antagligen godkänd/auktoriserad revisor eller med ambitionen att skriva provet på sikt.

Förutom din kompetens och yrkeserfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Som person är du ambitiös och utåtriktad med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla. Du är lyhörd och trivs i konsultrollen, vilket gör att du bygger förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer

Revisorsgruppen erbjuder Dig intern- och extern utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-5250007. Sista ansökningsdag är 13 juni.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

 

 

Revisorsgruppen i Värnamo är ett lokalt revisions- och konsultföretag med ett trettiotal anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo.