Revisorsassistent

Ledig tjänst som

Revisorsassistent

 

Vi är byrån som väljer att vara nära våra kunder!

Företagets tillväxt innebär att vi förstärker organisationen med en Revisorsassistent till kontoret i Värnamo.

Vill du vara med i en framtidssatsning?
Brinner du för ekonomi?
Söker du en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Älskar du kundrelationer?
- Då har vi jobbet för dig!

Som Revisorsassistent på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett starkt team med hög kompetens och stort kundfokus. Rollen innebär både kundkontakter, samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Revisorsgruppen är mån om allas möjlighet till utveckling. Har du ambitioner att utvecklas i rollen och på sikt avancera till revisor, då är Revisorsgruppen platsen för dig. Men, företaget uppskattar lika mycket om du brinner för arbetet som Revisorsassistent.

Vi erbjuder en tjänst med omväxling och utveckling, som revisorsassistent hos Revisorsgruppen i Värnamo får du vara delaktig och bidra i alla aspekterna av arbetet som revisorsassistent. Du kommer att arbeta med varierande ekonomi- och utredningsarbeten i redovisnings-, boksluts-, revision- och skattefrågor.

Sista ansökningsdag: 2019-06-13

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi eller yrkeserfarenhet. Förutom din kompetens och yrkeserfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Som person är du ambitiös och utåtriktad med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla och om du har viljan att utvecklas i din roll stöttar vi dig helhjärtat.

Revisorsgruppen erbjuder Dig intern- och extern utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 13 juni.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

 

Revisorsgruppen i Värnamo är ett lokalt revisions- och konsultföretag med ett trettiotal anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo.