Experter på lönehantering

15 november 2023
Alternate Text

Mitt namn är Emma Hallberg och jag jobbar som redovisning – och lönekonsult hos oss på Revisorsgruppen. Sedan ett år tillbaka är jag även auktoriserad lönekonsult och ansvarig för den del av vår verksamhet som arbetar med lönehantering.

Jag trivs i min roll som lönekonsult och jag tycker att lön är ett spännande område. Det kommer ofta upp nyheter och annan information som man måste ta hänsyn till, vilket gör att man ständigt utvecklas inom yrket. Jag är en person som älskar siffror, beräkningar och analyser. Att få kombinera det med kundkontakt och rådgivning gör att rollen som lönekonsult passar mig klockrent.

När det gäller lön – vad kan Revisorsgruppen hjälpa till med?
Vi hjälper med allt som har med lönehantering att göra. Exempelvis kan vi erbjuda hjälp med löneberäkningar, lönekörningen och vara behjälpliga med rapportering kring lönehantering. Den sistnämnda punkten kan innebära delar som pension, semesterårsavslut eller semesterskuldberäkningar.

Varför borde jag som företagare låta er sköta lönerna?
Som experter inom området kring lön håller vi oss ständigt uppdaterade på vad som händer inom området och ser till lönehanteringen rullar på som det ska. Du slipper lägga tid på det och kan därmed lägga mer fokus på din kärnverksamhet.

Om du som företag dessutom redan använder våra redovisningstjänster kan tjänster kring lönehantering ge ert företag en gynnsamhet helhet. Vi hjälper både stora som små bolag och vi ser till att effektivisera deras kostnader för lönehantering genom den specialkunskap vi besitter.