Konsulter som ger mervärde

30 januari 2024
Alternate Text

Förutom löpande redovisning och bokföring hjälper vi företag med strategiskt och långsiktigt arbete. Detta gör vi för att underlätta och stötta företagandet så mycket som vi kan. Vi tror på starka relationer där vi skapar oss insikt i företagen. På så sätt kan vi ge så mycket assistans som möjligt. Vi vill vara konsulter som ger mervärde. 

Jag heter Frida Kullberg och jobbar som redovisningskonsult. I mitt arbete gör jag så mycket mer än löpande redovisning och bokföring. Allt som innefattar strategi, utveckling och rådgivning inom företagande är delar vi arbetar med. Det kan handla om budgetering men även tekniskt stöd och Excel-utbildningar. Alla vi på Revisorsgruppen har som målbild att hjälpa till och kunna erbjuda mer än vad som förväntas av oss. Vi vill vara konsulter som ger det lilla extra.

Ibland kan det vara svårt att veta hur mycket hjälp man borde ta. Vi är flexibla och vet om att behov kan ändras över tid. Tillsammans lägger vi upp en plan som fyller alla behov och önskemål. Det viktiga för oss är att hitta ett bra samarbete med kunden och att kunden verkligen får nytta av det vi erbjuder.

Varför är det viktigt att ge mervärde?

Det viktiga för mig i mitt jobb är att få en affärsmässig och personlig relation till kunden och dess verksamhet. När man jobbar med löpande redovisning har man kontinuerlig kontakt med kunden och det gör att man vill engagera sig mer. Genom den kontinuerliga kontakten bygger man en relation och får förståelse för vad kunden gör och deras bransch. Då blir det både enklare och roligare för oss som konsulter att hjälpa kunden att ta företaget vidare i rätt riktning.

Är du intresserad av ett möte för att ta reda på hur vi kan utveckla ditt företagande?

Kontakta någon av våra redovisningskonsulter redan idag!