Våra ambassadörer!

28 februari 2023
Alternate Text

Nu går vi snart in i en rolig period där våra ambassadörer ska åka ut på olika event för att nätverka och träffa framtida stjärnor inom revisionsvärlden. Man vad gör egentligen våra ambassadörer? Vi har mött en av våra nya ambassadörer Filippa för att fråga lite vad ambassadörerna gör och varför det är så viktigt att ha framfötter inom branschen. 

“Jag är som sagt en våra nya ambassadörer och därmed helt ny i den här rollen. Jag kommer att åka iväg mina första event nu i mars vilket ska bli oerhört roligt.”

Vad gör ambassadörerna och hur många är ni?
“Man kan säga att ambassadörerna är Revisorsgruppens “ansikte utåt”. Vi är till exempel med på arbetsmarknadsdagar och frukostmöten. Det är även vi som deltar i alla andra event och mässor som Revisorsgruppen är med på. Vi gör också det där lilla extra för att visa andra vilka Revisorsgruppen är på sociala medier. I nuläget är vi 10 stycken ambassadörer.”

Vad är det roliga med att vara ambassadör?
“Det jag tycker är roligt med att vara ambassadör är framför allt att få komma ut och träffa nya människor samt att skapa nya kontakter inom branschen. Även att få berätta för andra om min resa inom branschen och om vad Revisorsgruppen betyder för mig.”

Framöver kommer vi att delta på följande event:
- Amår Arbetsmarknadsmässa på Linneuniversitetet (2 Mars)
- Nextstep Career Fair på Jönköping University (7 Mars)
- Jobb GPS på Gummifabriken (8 Mars)

Tveka inte på att komma fram och hälsa på oss om du är på plats på någon av eventen!

Filippa Ingelsten
Redovisningskonsult